Майбутні захисники отримали практичні навички стрільби з автомата Калашникова

     Військово-патріотичне виховання в Україні виходить на якісно новий рівень. 18 травня 2021 року відбулися навчально-польові збори з учнями 11-х класів серед закладів загальної середньої освіти Міжгірської селищної ради відповідно до навчальної програми з предмета "Захист України". У зборах взяли  участь 54 юнаки. Цьогорічні випускники мали змогу відчути себе справжніми захисниками Вітчизни. Основною метою зборів було закріплення набутих знань, отриманих під час вивчення предмета «Захист України», на якому учнівську молодь готують до військової служби.

    Юнаки виконали навчальну вправу зі  стрільби з автомата Калашникова бойовими патронами за програмою навчально-польових занять на військовому стрільбищі с.Крива Хустського району. Перед заняттями учні пройшли інструктаж з безпеки життєдіяльності, ознайомилися з правилами перебування на полігоні, правилами поводження зі зброєю та боєприпасами.

    Висловлюємо слова подяки  директорам шкіл, вчителям предмета «Захист України», працівникам районного військового комісаріату Міжгірського районного ТЦК та СП,  які забезпечили організовану підготовку та проведення цього навчання.