У здоровому тілі – здоровий дух

    11 вересня Україна відзначала День фізичної культури і спорту. З ініціативи Міжгірського селищного голови Василя Щура до цього свята  на високому рівні із залученням усіх населених пунктів, які входять до Міжгірської ТГ, долучилася і Міжгірщина. Впродовж двох днів на стадіоні “Авангард” у селищі панувала спортивна атмосфера, піднесений бадьорий настрій юних спортсменів та їх наставників. Це свято було наповнене особливим змістом, адже символізує силу і витривалість, мужність та красу, а найголовніше – популяризує здоровий спосіб життя.

     Хід свята, проведення спортивних баталій озвучив Тарас Бартків, директор ДЮСШ, а жеребкування між командами провів вчитель фізичної культури і спорту Міжгірського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1, суддя змагань Михайло Василевський.

    Масовий спортивний захід, який розпочався у минулу суботу, продовжився наступного дня. Знову звучала музика, у колони шикувалися юні спортсмени усіх закладів загальної середньої освіти Міжгірської територіальної  громади на чолі з своїми тренерами та вчителями фізичної культури. Вихованці Міжгірського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Августина Волошина (кер. Тетяна Дурунда) показали  спортивний флешмоб.

    Ведуча свята Галина Рекіта першою привітала учасників і оголосила відкриття урочистостей. Після звучання Державного гімну України запросила до вітального слова першого заступника Міжгірського селищного голови Івана Костя, начальника відділу освіти, молоді, спорту та культури Надію Олексієнко та депутата обласної ради Василя Юрика, які  побажали спортсменам вдалих стартів, переможних фінішів, щирих уболівальників, життєвих і спортивних перемог. Традиційно  почесними грамотами  Міжгірської селищної ради та відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту та культури виконавчого комітету селищної ради з нагоди професійного свята та вагомі успіхи в роботі вони нагородили ряд  тренерів та вчителів фізичної культури і спорту навчальних закладів, які входять до Міжгірської ТГ.