УКРАЇНА ЗАВЖДИ ЖИВЕ У НАШИХ СЕРЦЯХ! І КОЖЕН З НАС – ЯК ХРЕСТИК НА ВЕЛИКОМУ УКРАЇНСЬКОМУ ПОЛОТНІ, ЧАСТИНКА ЄДИНОГО ЦІЛОГО

    Вся наша освітянська родина вітає всіх з яскравим, життєдайним та улюбленим святом мільйонів українців – З Днем Вишиванки!!!
   Вишиванка – це наша національна гордість, це символ здоров’я та краси, чистоти почуттів та глибини безмежної любові до Батьківщини, оберіг щасливої долі та родової пам’яті. Це – спадок нації, це – наша національна святиня! Мудрість і сила тисячолітньої традиції, яка несе в собі духовне багатство, зв’язок багатьох поколінь, є ознакою української ідентичності. Дрес-кодом дня сьогодні була вишиванка, і всі заклади Міжгірської ТГ замайоріли її різнобарвними візерунками.
    В акції взяли участь не лише здобувачі освіти, а й увесь персонал закладів освіти. Протягом дня було проведено безліч виховних заходів даної тематики. Учні декламували вірші, співали пісні про Україну, проводили квести та флешмоби, виконували творчі роботи з українською символікою. Позитивні емоції, гарний настрій та почуття гордості переповнювали школярів та педагогічні колективи. Адже всі ми – одна велика родина, яка любить і шанує народні традиції!
     Одягайте свої вишиванки та нехай весь світ побачить, яка прекрасна наша Україна та її символи.