Вшанування пам’яті воїна-афганця Михайла Цендри

Цьогоріч 11 волейбольних районних команд зголосилися вступити в боротьбу за пам’ятний трофей — перехідний кубок ім. Михайла Цендри, нашого героя-воїна, який, виконуючи свій патріотичний військовий обов’язок перед Батьківщиною, загинув у страшній, невиправданій війні в Афганістані.

    Відрадно, що пам’ятний турнір на приз Цендри з року в рік набирає популярності. Сьогодні стати його переможцем — означає довести неабияку спортивну майстерність у волейболі, адже змагатися доводиться з сильними суперниками.

     За результатами проведених ігор група переможців склалася ось таким чином:

Серед жіночих команд: 

І місце - "Освіта"

ІІ місце - "Круті мамочки"

ІІІ місце - "Міжгірський профліцей"

Найкращим  гравцем визнали  Михайла  Гренджу.

Серед чоловічих команд:

І місце - ВК "Ізкі"

ІІ місце - "Березовий віник"

ІІІ місце - "Міжгірська ДЮСШ"

Найкращим  гравцем стала Марина  Фіцколинець.

    Переможців турніру, всіх учасників змагання щиро привітали і подякували за участь у спортивному заході селищний голова Віталій Цімбота, директор Міжгірського РСТК ТСОУ Микола Янчик, директор ДЮСШ Тарас Бартків. Вони нагородили команди грошовими винагородами та призами. Волейбольний турнір на приз Михайла Цендри пройшов за фінансової підтримки голови районної ради Василя Щура, відділу освіти РДА (начальник Надія Олексієнко) та селищної ради (голова Віталій Цімбота).

     На завершення спортивного заходу від ветеранів-афганців подякував спортсменам  за красиву гру, вболівальникам — за палку підтримку, а організаторам та спонсорам — за надану допомогу Карло Федак.