З ВЕЛИКОДНІМИ ПЕРЕДЗВОНАМИ ВХОДИТЬ У НАШІ ДОМІВКИ ТА СЕРЦЯ НАЙБІЛЬШ ВЕЛИЧНЕ ХРИСТИЯНСЬКЕ СВЯТО – ВОСКРЕСІННЯ ХРИСТОВЕ

    Вже зовсім скоро святкуватимемо одне із найважливіших християнських свят – Воскресіння Христове! Це свято перемоги тепла над холодом, світла над темрявою, добра над злом…
    Напередодні величного свята, відділом освіти, сім'ї, молоді, спорту та культури виконавчого комітету Міжгірської селищної ради, КЗ "Центр позашкільної освіти" Міжгірської селищної ради організоване відкриття конкурсу-виставки великодніх святково-патріотичних робіт «Великодні передзвони України» на базі Міжгірського ліцею № 1 Міжгірської селищної ради.
      На виставці свої композиції представили учасники навчального процесу закладу позашкільної освіти, ліцеїв та гімназій Міжгірської територіальної громади у таких номінаціях:
Великодня композиція
- Великодня листівка
- Великодній оберіг
    Попередньо на минулому тижні у ліцеях та гімназіях Міжгірщини відбувся І етап виставок "Великодні передзвони України ".
     Протягом усього заходу діяли виставки-ярмарки квітів та виробів, смаколиків, а також різноманітні яскраві фотозони та представлено вишивки на великодню тематику.
     В ході виставки-конкурсу відбулась благодійна ярмарка, на якій мешканці селища, учні, педагоги та гості виставки мали змогу придбати смаколики і великодні атрибути. Всі виручені кошти будуть перераховані на ЗСУ, а саме на 128 гірсько - штурмову Закарпатську бригаду.
   Свято Великодня незабаром настане . Сподіваємося, що незабаром від величного «Христос воскрес!» загориться у душах дітей та дорослих маленький вогник віри, надії та любові.